Suradnja Minitaba i Qualitasa

13. veljače 2017.

Tisuće organizacija diljem svijeta više od 40 godina koriste računalne programe iz Minitaba. Među njima su 90 % organizacija iz Fortune 100.
Od 10. veljače 2017., kada su Minitab i Qualitas postigli sporazum o zastupanju, korisnici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije će preko Qualitasa moći ostvariti lakši i povoljniji pristup do nabave, izobrazbe i tehničke podrške za Monitabove proizvoda Minitab 17 i Quality Companion.

Minitab 17 je cjeloviti statistički paket, koji ima sve alate potrebne za učinkovito analiziranje podataka. Vodeći korisnike do potrebne analize i dajući im jasne rezultate, Minitab pomaže u pronalaženju ključnih rješenja za najteže poslovne probleme. Pri tome ne morate biti statistički stručnjak kako biste shvatili sve što je potrebno iz svojih podataka – Minitabov Asistent vodit će Vas kroz svaki korak vaše analize te će Vam čak pomoći u tumačenju vaših rezultata.

Quality Companion daje Vam sve alate potrebne za planiranje Vaših projekata poboljšanja i provedbu njihovog svakog koraka. Ugrađeni Roadmaps™ će Vam pomoći da brzo skicirate svoj pristup, a podaci koje unesete u jedan od više od 100 alata bit će dijeljeni kroz cijeli Vaš projekt, tako da možete raditi brže s manje pogrešaka. Možete čak prilagoditi bilo koji alat i stvoriti nove predloške za još veću učinkovitost. Quality Companion također uključuje trenere na zahtjev, koji pružaju stručne upute kako ispuniti svaki korak, kao i niz dodatnih pogodnosti od tvrtke koja razumije izazove poboljšavanja kvalitete i koja je predana vašem uspjehu kao i Vi sami.


Podijeli objavu...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin