iGrafx Croatian Roadshow 2023

3. svibnja 2023.

S veseljem vam predstavljamo iGrafx Croatian Roadshow 2023 te pozivamo da nam se pridružite kako biste istražili iGrafx, softversku platformu nove generacije za poslovno planiranje, modeliranje, automatizaciju i praćenje.

S iGrafxom možete revolucionirati način upravljanja jer vam, objedinjujući najbolje značajke upravljanja poslovnim procesima (BPM) i upravljanja arhitekturom poduzeća (EAM), omogućuje optimizaciju svojih aktivnosti kao nikada prije.

Integrirajući planiranje procesa, arhitekturne elemente poslovanja, simulaciju procesa, praćenje učinka, prediktivnu analitiku i automatizaciju temeljenu na umjetnoj inteligenciji, iGrafx vam omogućuje modeliranje različitih aspekata vašeg poslovanja, uključujući poslovne procese, strateške i operativne ciljeve, ključne i procesne pokazatelje učinka, rizike i prilike, zahtjeve, poslovna pravila, sposobnosti, ljudske i materijalne resurse, proizvode i usluge i sl. Pruža vam sposobnosti potrebne za postizanje strateških ciljeva, brzu prilagodbu promjenama, učinkovito upravljanje rizicima i prilikama te osiguranje učinkovite suradnje između ljudi, procesa i tehnologija.

Stručnjaci iz Qualitasa i iGrafxa će do kraja lipnja održati prezentacije u 20 poduzeća iz Hrvatske na kojima će demonstrirati snagu i sposobnosti iGrafx-platforme Process360 Live.

Ako je vaše poduzeće srednje ili veliko te namjerava unaprijediti svoje učinke kako bi ostvarivalo uspjeh u dinamičnom poslovnom okruženju, pozivamo Vas da putem e-adrese info@qualitas.hr iskažete interes za demonstraciju sposobnosti iGrafxa i u vašoj organizaciji.


Podijeli objavu...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin