Ivan Perhoč

direktor

GKP ČAKOM d.o.o. Čakovec

16.12.2008.

Kad smo se upoznali prije pet godina, bio je to prije svega profesionalni pristup upoznavanja sa novim područjem za sve nas u poduzeću. Zahvaljujući uvjerljivosti ekipe okupljene oko gospodina Kellera, shvatili smo da je to novi izazov za naše poduzeće, a danas mogu potvrditi da smo zahvaljujući takvom pristupu i u našoj organizaciji poduzeća, postali pokretač pozitivnog pomaka u svim komunalnim djelatnostima, prepoznatljivi u cijeloj državi. Sve to teško je pretvoriti u financijske pokazatelje, ali utvrđivanjem odgovornosti svakog pojedinca, kvaliteta se sama po sebi nameće. Zato smo posebno zahvalni partnerima iz Qualitasa, koji su uložili mnogo truda da bi upoznali sve naše vrline i slabosti, neophodne za implementaciju sustava upravljanja kvalitetom i okolišem. Jednostavno, postali smo jedna obitelj, koja uz profesionalnost s vremenom učvršćuje i prijateljstvo. Koliko je gospodin Keller uložio truda u razvoj svog poduzeća, dokazuje ekipa koju je okupio jednako kao i poduzeća u kojima je sustav kvalitete postao prioritet. Zato hvala na novim saznanjima uz preporuku Qualitasa svima koji žele kvalitetne promjene.

Snježana Tkalčec Avirović

predstavnica uprave za kvalitetu i okoliš

GKP ČAKOM d.o.o. Čakovec

16.12.2008.

Za nas je firma Qualitas asocijacija na izuzetnu korektnost, poslovnost, stručnost, uspješnosti i svakodobni oslonac.

mr. sig. Josip Taradi

voditelj Integriranog sustava upravljanja procesima

Međimurske vode d.o.o. Čakovec

16.12.2008.

Međimurske vode d.o.o. iz Čakovca i Qualitas d.o.o. uspostavili su i održavaju izuzetno uspješnu poslovnu suradnju. Ta je suradnja počela još krajem 2002. godine nakon strategijske odluke Međimurskih voda o uspostavi i razvoju integriranog sustava upravljanja temeljenog na međunarodnim normama za sustave upravljanja, te odabirom stručnjaka Qualitasa za konzalting. U optimalnom vremenu Međimurske vode su uspješno implementirale najprije integrirani sustav ISO 9001 i ISO 14001, koji smo uskoro nadogradili zahtjevima HACCP te potom i ISO 22000. Tako uspostavljen Integrirani sustav upravljanja procesima, uz stručnu pomoć Qualitasa, postao je praktički referentni model za razvoj integriranih sustava na području Međimurske županije i djelatnosti vodoprivrede. Visoko ocjenjujući zadovoljstvo naše tvrtke kao klijenta Qualitasa posebno ističemo njihovu stručnost, stalnu podršku i spremnost za inovativni pristup te proširenje suradnje u drugim područjima poslovanja.

Tatjana Braškić

predstavnica uprave za kvalitetu

Jadranka d.d. Mali Lošinj,

24.12.2008.

Članice Grupe Jadranka su poduzeća Jadranka d.d. , Jadranka hoteli d.o.o. , Jadranka kampovi d.o.o. i Jadranka trgovina d.o.o. Dugogodišnjim radom u svim poduzećima smo uspostavili i dokumentirali određene standarde te smo željeli isto formalno potvrditi i poboljšati.

Kada smo odlučili da isto napravimo uvođenjem ISO standarda, krenuli smo u pregovore sa potencijalnim konzultantskim kućama te smo nakon analize odnosa cijene i kvalitete odlučili da to bude Qualitas.
Obzirom da kao Grupa imamo puno dodirnih točaka smatrali smo da uvođenje ISO sustava treba ići paralelno u sva poduzeća. Odraditi paralelan posao u četiri poduzeća sa dijelom sličnim, ali i dijelom različitim procesima nije bilo lako, trajalo je skoro godinu i pol, ali smo na kraju uspješno certificirani u travnju 2008. prema ISO 9001:2000 i ISO 14001:2004. Cijeli proces i zapisi se vode pomoću programa Control ES i Qualitas Quit.

Nakon certifikacije i dalje koristimo usluge Qualitas-a, kako bi uspješno održali i unaprijedili sustav.
Gosp. Keller i njegova ekipa su nas vrlo uspješno vodili u uspostavi sustava, i možemo ih preporučiti poduzećima koja planiraju uspostavu ISO sustava. To se posebno odnosi na hotelska i kamperska poduzeća, od kojih smo sustav uspostavili među prvima u Hrvatskoj. Mi smo učili od Qualitasa, ali je i Qualitas učio od nas.

mr.sc. Marko Golubović

voditelj odjela nabave i prodaje

Rione d.o.o. Osijek,

20.12.2008.

Pri izboru konzultantske kuće rukovodili smo se iskustvom i preporukama naših poslovnih partnera. Razmatrajući referentne liste, kontaktirajući sa svim ponuđačima, znajući što hoćemo, što nas čeka, odlučili smo se za Qualitas i nismo pogriješili. Zajedničkim radom u proteklom razdoblju na visokoj profesionalnoj razini, u svakom trenutku vođeni iskustvom i znanjem Qualitasova konzultanta ostvarili smo cilj – uspostavu učinkovitog sustava upravljanja sigurnošću hrane prema ISO 22000.

Anketa o zadovoljstvu korisnika

Zahvaljujem Vam što ste nam pružili priliku da radimo s Vama. Svjesni smo nesavršenosti svojih usluga i proizvoda, ali istodobno odlučni da ih smanjimo na najmanju moguću mjeru. Pri tome nam je mišljenje korisnika vrlo važno, a odgovori o zadovoljstvu neophodna pomoć za ispravljanje svakog dijela izvedbe koja nije u potpunosti ispunila njegova očekivanja. Molim Vas da nam u tome i Vi pomognete time što ćete puniti ovaj upitnik.