Qualitas postao Palladium partner

5. rujna 2011.

Kako bi svojim klijentima ponudio još jedno vrhunsko informatičko rješenje za poboljšanje poslovanja, Qualitas d.o.o.  je postao partner prestižne američke kompanije Palladium Group Inc. za  područja Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova.

Okosnica partnerstva s Palladiumom je distribucija, savjetovanje, izobrazba i podrška za Executive Strategy Manager (ESM), napredno računalno rješenje za strateško upravljanje i balanced scorecard.

Palladium Group je globalni lider u pomaganju organizacijama  u rješavanju njihovih najvažnijih izazova provedbe strategije. Pružaju integrirani skup usluga (strateško i tehnološko savjetovanje, izobrazba, trening i certifikacija) koji osigurava opipljive poslovne rezultate i trajne unutarnje sposobnosti. Dr. Robert S. Kaplan i dr. David P. Norton,  tvorci balanced scorecarda i sustava upravljanja strategijom,  osnivači su Palladiuma.

Palladium Execution Premium Process™ (XPP) , temeljen na radu dr. Roberta S. Kaplana i dr. Davida P. Nortona, je dokazan okvir korišten od stotina organizacija širom svijeta za povezivanje strategije i poslovanja kako bi postigle uspješne rezultate.

Opširnije o Palladium Group pogledajte na www.thepalladiumgroup.com.


Podijeli objavu...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin