Najava konferencije Upravljanje okolišem

10. lipnja 2010.

Hrvatska sanitarna udruga , u suorganizaciji sa Zdravstvenim veleučilištem i društvom Qualitas , organizira seminar UPRAVLJANJE OKOLIŠEM – zahtjevi i perspektive.

Seminar će koji će se održati 17. lipnja 2010. (četvrtak) s početkom u 9:30 sati, u Velikoj dvorani Zdravstvenog veleučilišta, Mlinarska cesta 38, Zagreb.

programu seminara sudjelovat će eminentni znanstvenici, savjetnici i predavači iz Zdravstvenog veleučilišta, Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ i konzultantske kuće Qualitas., kao i predstavnici hrvatskih tvrtki koji će predstaviti uspješne primjere iz prakse.

Program seminara dostupan je ovdje .

Seminar je namijenjen srednjem i višem poslovodstvu, ekolozima, epidemiolozima, sanitarnim inženjerima te svim profilima stručnjaka za kvalitetu i okoliš.

Kotizacija za sudjelovanje na seminaru je 700 kn + PDV po osobi, odnosno 600 kn + PDV za uplate do 1. lipnja 2010., za članove Hrvatske sanitarne udruge te za 2 ili više polaznika iz iste tvrtke. U cijenu su uključeni radni materijali, predavanja, osvježavajući napitci i ručak.

Prijavnica je dostupna ovdje .Za dodatne informacije na raspolaganju Vam je Velimira Brnić na telefonima 01/488-3993 i 099/488-3993 te putem e-pošte velimira.brnic@qualitas.hr.


Podijeli objavu...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin