G2, najveće svjetsko tehnološko tržište, nagrađuje iGrafx kao lidera u upravljanju poslovnim procesima

28. rujna 2021.

iGrafx, svjetski lider u digitalnoj poslovnoj transformaciji i upravljanju procesima, proglašen je liderom među softverima za upravljanje poslovnim procesima (BPM) od strane tehnološkog tržišta G2. Ovo je četvrto tromjesečje zaredom u kojem je iGrafx dobio priznanje Leader quadrant kao što je prikazano u G2-ovom izvještaju Business Process Management Grid Report. iGrafx je također osvojio G2 nagradu High Performer u kategoriji Najbolji softver za upravljanje kontinuitetom poslovanja. Tvrtke zastupljene na tržištu G2 postižu ova priznanja samo kada dobiju određeni iznos nezavisnih, provjerenih i objavljenih recenzija kupaca u određenom razdoblju ocjenjivanja.

“Više od 100 organizacija koje se oslanjaju na iGrafx za upravljanje poslovnim procesima napisale su neovisne recenzije u kojima hvale i preporučuju našu platformu”, rekao je Robert Thacker, direktor marketinga proizvoda. “Više od 30 godina iGrafx pomaže najvećim svjetskim organizacijama da dokumentiraju i optimiziraju svoje poslovne procese za operativnu izvrsnost. Nema ništa korisnije od toga da korisnici potvrde kako je naše rješenje poboljšalo njihovu organizaciju.”

Intellyx, industrijska analitičarska tvrtka specijalizirana za područje BPM, istaknula je važnost BPM rješenja kada je u pitanju digitalna transformacija. Prema Intellyxovom tekstu koji je napisao glavni analitičar Charles Araujo, “ono što danas pokreće prioritete i inicijative je transformacija poslovnih i operativnih modela jer organizacije nastoje stvoriti različita korisnička iskustva i natjecati se u digitalnoj eri”.

Izvještaj G2 Fall 2021 Grid Report pokazuje da je iGrafx pozicioniran za pružanje najboljeg upravljanja poslovnim procesima za povezivanje operativnih procesa s pratećom poslovnom arhitekturom kako bi se osigurala strateška usklađenost.


Podijeli objavu...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin