Akreditirana Lean Six Sigma izobrazba i certifikacija

3. ožujka 2014.

Jeste li znali da gotovo 30 % novih certificiranih Lean Six Sigma crnih pojaseva biva promovirano u roku od 12 mjeseci od certificiranja te da ostvaruju približno 20 % veću plaću od necertificiranih stručnjaka na istim poslovima? To je zato što stručnjaci s Lean Six Sigma crnim pojasom imaju znanja i vještine potrebne za pružanje rješenja i ostvarivanje poslovnih ciljeva. Oni su poznati kao stručnjaci za rješavanje problema i poboljšavanje poslovnih procesa.

U suradnji s američkom tvrtkom Lean Sigma Corporation, globalnim liderom za Lean Six Sigma treninge, Qualitas od 10. ožujka 2014., kao prvi u Hrvatskoj i regiji, nudi sljedeće programe akreditiranih izobrazbi i certificiranja:

  • Lean Six Sigma Black Belt
  • Lean Six Sigma Green Belt
  • Lean Six Sigma Yellow Belt

Ponuđeni seminari naučit će Vas sve aspekte Six Sigma DMAIC metodologije te kako provoditi analizu i koristiti alate i tehnike rješavanja problema. Naučiti će Vas kako biti učinkovit i djelotvoran voditelj projekta, sposoban prepoznati kritične faktore koji dovode do stvarnih poboljšanja.

Nastavni plan i program akreditiran je od Vijeća za Six Sigma certifikaciju (The Council for Six Sigma Certification) te usklađen sa standardima Američkog društva za kvalitetu (ASQ) i Međunarodnim udruženjem za Six Sigma certifikaciju (IASSC).

Opširnije >>>


Podijeli objavu...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin