2. konferencija klijenata Qualitasa

19. studenoga 2008.

U hotelu International, u Zagrebu, 06. studenog 2008. godine održana je 2. konferencija klijenata Qualitasa pod motom Zadovoljstvo kupaca. Konzultantska kuća Qualitas jednom godišnje održava konferenciju na kojoj okuplja svoje klijente s ciljem prezentiranje recentnih znanja iz područja poslovnog upravljanja te razmjene iskustva i stvaranja partnerskih odnosa među klijentima.

Ove godine okupilo se više od 100 sudionika iz 50 organizacija koji su u zadovoljstvu kupca prepoznali ključni faktor za uspjeh svojih organizacija, neovisno o tome da li je to njihov krajnji cilj ili preduvjet za ispunjenje cilja. Ovakav odaziv svjedoči da su teme poput ove zanimljive i da je ovakav oblik suradnje prepoznat kao koristan za poslovne subjekte iz različitih gospodarskih grana.

U programu konferencije, između ostalog, mogla su se čuti pozitivna iskustva 8 hrvatskih uspješnih tvrtki, klijenata Qualitasa, o primjeni različitih metoda ispitivanja i osiguravanja zadovoljstva kupaca te uspostavljenih sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću.

Slijedeći tržišne trendove i potrebu poboljšavanja uspostavljenih sustava upravljanja Qualitas je za ovu priliku predstavio Nimbus Control 2007, provjereni računalni programa koji podržava cjelovito upravljanje poslovnim procesima, uključujući, modeliranje, analiziranje i praćenje poslovnih procesa, njihovo povezivanje s ciljevima i pokazateljima te upravljanje inicijativama i rezultatima.

Osim toga, sponzor konferencije Microsoft, prezentirao je Microsoft  Dynamics CRM, računalni program koji omogućava upravljanje odnosima s poslovnim partnerima i kupcima te poboljšavanje prodajnih rezultatata.Sve navedeno postavilo je jasan okvir u kojem je zaključak da svaka organizacija mora utvrditi zahtjeve i očekivanja kupaca, prepoznati utjecaj svih zainteresiranih stana i provoditi sustavno ispitivanje zadovoljstva kupaca kao alat za vlastito kontinuirano unapređivanje poslovanja.

Ovim događajem Qualitas je, još jednom, pokazao da je najuspješnija hrvatska konzultantska kuća koja ima snagu okupiti predstavnike velikih hrvatskih organizacija na jednom mjestu.

O konferenciji pisali su Lider, InfoTrend , …

Foto galerija:


Podijeli objavu...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin