Damir Keller

27.05.2016., Zagreb – Damir Keller poslovni savjetnik iz firme Qualitas. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Damir Keller je osnivač i glavni direktor Qualitasa te voditelj najzahtjevnijih strateških i investicijskih poduhvata te programa organizacijskog razvoja i poboljšanja učinka.

Damir ima više od 29 godina radnog iskustva i 22 godine savjetodavnog u sektorima proizvodnje, informacijskih tehnologija, poslovnih usluga, turizma i javne uprave.

Kao voditelj savjetodavnih timova ili kao savjetnik sudjelovao je u više od 120 uspješnih projekata, kada je pomogao klijentima u ostvarivanju njihove strategije, modeliranju poslovne arhitekture, poslovnoj transformaciji te poboljšanju učinkovitosti i djelotvornosti njihovih ključnih procesa.

Autor je brojnih stručnih radova te predavač na prestižnim konferencijama u Hrvatskoj i inozemstvu te dobitnik nagrade Primus za najuspješnijeg poslovnog savjetnika 2011. g. u Hrvatskoj u kategoriji Menadžment savjetovanje.

Prije osnivanja Qualitasa, Damir je radio kao voditelj razvoja poslovanja i strateških projekata u vodećim hrvatskim proizvodnim poduzećima.

Diplomirao je 1993. godine na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Strateško upravljanje, upravljanje poslovanjem, upravljanje poslovnim procesima i upravljanje kvalitetom kontinuirano usavršava širom Europe na brojnim seminarima, radionicama i konferencijama.