Mission, benefits and approach

Saznajte više o stručnom pristupu i konkurentskim prednostima koji omogućuju da Qualitas bude podrška brojnim organizacijama na njihovu putu do poslovne izvrsnosti.

Our team

Izvor naše konkurentske prednosti su naši ljudi i partneri. Koristeći najnovije tehnologije i napredna rješenja za poboljšanje poslovanja, oni svaki dan, radeći marljivo kao tim, rješavaju neke od ključnih izazova naših klijenata na njihovom putu k poslovnoj izvrsnosti.

Clients

Možemo se pohvaliti s više od 900 uspješno završenih projekata kod više od 400 organizacija u 5 država, ali najponosniji smo na ocjene dobivene od korisnika naših usluga pri provjeri njihova zadovoljstva ostvarenim rezultatima projekta, koje su gotovo redovito maksimalne!

Co-financed projects

Pored toga što su naša znanja i iskustva o raznim izvorima i načinima financiranja investicijskih i poslovnih pothvata i aktivnosti na raspolaganju našim brojnim klijentima, iskoristili smo ih i za sufinanciranje niže navedenih svojih razdvojih projekata.

Basic informations

Ako Vas pored informacija o našim uslugama, područjima stručnosti, iskustvima, načinu rada, uspješnim projektima i ostalim konkurentskim prednostima, koje donosimo na qualitas.hr, zanimaju i formalni podaci o tvrtki Qualitas d.o.o., možete ih pronaći niže na ovoj stranici.